onsdag 5 november 2008

Lite klart och något på G

För någon dag sedan började jag sticka på en Frances. Min stora akilles häl när det gäller stickning är tvåfärgsstickning. Nu har jag provat och det är ganska kul när jag väl är inne i det, men behöver definitivt öva mera för att det skall bli bra.

Rose Red är ett roligt mönster. Min förra basker fick mamma. Den här nedan är till B. L kommer att få en också. Den är påbörjad.


Barn växer fort både när det gäller på längden och i fötterna. Alla strumpor som jag stickat tidigare är för små. Nu är jag stickat ett par till L. Hon har själv valt färgen.


Naturligtvis har B fått ett par också. Hon har valt själv en helt annan färg än sin tvillingsyster. Lite kul att de är lite olika.


Imorgon blir det ett besök på Syfestivalen i Kista. Hoppas nu bara att de har satt upp en del skyltar så man hittar. Lantis i Stan är lite krångligt ibland.
Här är det vitt på backen och flera minus på nätterna. Lite mera snö får det gärna komma. Barnen har så kul då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns skyltar! och det är dessutom superduperenkelt att hitta :-)

Kommer man på E4:an norrifrån svänger man av vid Kista S (det finns även en Kista N/Sollentuna, men ta inte den!), tar direkt höger och följer sen bara den vägen tills man har mässan på höger sida efter ca 3-400 m

Jag ska också dit imorgon - på eftermiddagen. Kanske vi ses?

TruckerElin sa...

Synd att du inte ska dit på Lördag då jag ska dit. Men då kan du ju berätta om det finns nåt extra skoj där som man inte får missa. :-)

Garnhumlan sa...

Fina saker du har gjort. Härliga färger på strumporna. Och så tycker jag att 'Frances' ser spännande ut. Har försökt hitta på Ravelry, men inte lyckats. Kan du berätta vad det är för något.
Ha en trevlig dag på mässan!

Anonym sa...

Vad fina sockor du stickat, och Rose Red är verkligen superfin! Jag funderar på att sticka en, trots att jag aldrig använder mössa. Bara för att den är så fin. :)

Garnhumlan sa...

Tack för ditt svar. Frances kommer definitivt högt upp på min 'att-göra-lista'