torsdag 31 juli 2008

Semester del III

Under en vecka har vi haft stugan som bas och så har vi åkt på lite olika utflykter. Den fösta var till Loftahammar för att träffa bekanta. Då fick jag träffa Vilma igen. Nu är hon 10 mån och sist jag såg henne var hon bara 12 veckor.En liten dam som gärna badade och hämtade pinnar i vattnet.



Den andra turen vi gjorde var att bo på Safari camp i Kolmården. Tälten står på Savannen i safariparken. Det var ett trästaket så en del antiloper kunde komma till oss om de kände för det.

Efter lite grillning fick vi gå genom Höglandet i safariparken till Savannstallarna. Där var vi nära djuren. Girafferna var mycket nyfikna på oss, men att vara väldigt lång och väga mycket, vara nyfiken, men ändå ganska rädd var inte en helt bra kombination.


Kvällen avslutades med att vi fick gå in i lejonkulan. Tur att det var galler kring oss för de är enormt stora dessa bjässar.


Nästa dag fick vi gå före hela kön och åka först in i Safariparken med bil. Oj, vad djuren var picka och krya s på morgonen. Man såg verkligen mycket. Detta var verkligen en härlig upplevelse.

Inga kommentarer: